Over De Vrijbuiters

Leuk dat je kijkt op het Vrijbuitersnest.nl. Dit is de plek voor vrije vogels en iedereen die geïnteresseerd is in een onafhankelijk en vrij leven.

Regelmatig delen we inspirerende content over onderwerpen als:

  • Locatie onafhankelijk geld verdienen
  • Vanlife, Boatlife, Tiny houses
  • Zelfvoorzienend & Off-grid leven
  • Minimalisme & anti-consumentisme

Daarnaast brengen we het leven van verschillende Vrijbuiters in beeld en hopen we je te inspireren met hun verhalen.

De Redactie van het vrijbuitersnest.nl:

Nander Knobben

Nander Knobben

Nander is de content manager & mede oprichter van het Vrijbuitersnest.

Nander is  afgestudeerd als sociaal werker maar door zijn ondernemersbloed en grote drang naar vrijheid is hij na zijn studie voor zichzelf begonnen.

Vandaag de dag helpt hij mensen onafhankelijk en zelfvoorzienend te worden met behulp van technologie & het internet. Zo geeft hij cursussen via het Vrijbuitersnest en verkoopt hij producten in zijn webshops om het off-grid leven mogelijk te maken.

Nanders droom is om zijn eigen aardehuis te bouwen en deze met behulp van hedendaagse technologieën om te toveren tot een compleet duurzaam, off-grid en zelfvoorzienend systeem. Een huis dat in al je behoeften voorziet: stroom, warmte, eten maar ook geld.

Webshops: Prepz.nl & Offgridcentrum.nl

Tamara de Boer

Tamara is mede-oprichter, content creator & designer van en voor het Vrijbuitersnest. Ze schrijft over zelfvoorzienend leven, minimalisme, duurzaamheid en de off-grid dream.

Meerdere opleidingen passeerden de revue, maar sommige vrije geesten passen nu eenmaal moeilijk in dit systeem. Daarom is Tamara zich in haar zwangerschapsverlof in 2018 met de zaken gaan bemoeien. Sindsdien is ze onmisbaar bij Vrijbuitersnest maar ook bij Nanders webshops.

Interesses van Tamara liggen bij bewust en duurzaam leven. Dit gaat van minimalisme in het huishouden tot natuurlijk ouderschap tot duurzaam ondernemen. De ecologische footprint zo klein mogelijk houden is een van haar grootste uitdagingen!

Tamara’s droom is een zelfvoorzienende woning binnen een woongemeenschap met gelijkgezinde wereldverbeteraars. Een van haar motto’s is dan ook: it takes a village to raise a child.

Stagiairs

Regelmatig voegen stagiairs zich tijdelijk bij ons team en daar zijn we ontzettend blij mee. Uiteraard staat de naam van de stagiair(e) altijd boven het geschreven blog. Meer weten over de schrijver van een blog? Klik dan even op desbetreffende naam om het profiel te zien.

Volg onze reis

Je kunt onze verhalen volgen via ons blog op Vrijbuitersnest.nl, maar natuurlijk ook op Instagram, Twitter en Facebook.

Plaats een reactie